Sex side thai massage sydjylland

sex side thai massage sydjylland

, hvad du vil købe. Skulle der komme en useriøse annonce igennem godkendelses-proceduren, er der mulighed for at anmelde / reportere annoncen. Vi har forsøgt at gøre det nemt uanset om man er amatør eller fra bureau/klinik at oprette, ændre og vedligeholde annoncer selv.

Videos

Thai full body massage. Ikke fordi man skal, men fordi man slet ikke kan lade være. Der er mulighed for bannerannoncer i toppen, i sidebaren og i bunden af indholdssektionen. Der er mulighed for hjælp til designoptimering af bannerannoncer på ekspertniveau. Fremhævning af annonce koster. Grove overtrædelser vil blive anmeldt til politiet. Når pengene er modtaget, bliver annoncen aktiveret og annoncens periode begynder. Man kan betale med kort direkte på hjemmesiden ved annonceoprettelse, eller gennem almindelig bankoverførsel. Tilbageværende tid på fremhævede annoncer vil ikke blive refunderet såfremt din bruger bliver spærret grundet overtrædelse af vores betingelser. Vi forbeholder sig retten til at slette alle annoncer og indhold, der opfordrer til ulovligheder eller som er injurierende eller krænkende overfor navngivne personer.

Sex side thai massage sydjylland - Maries ideer - Vind

Bannerannoncer skal være af erotisk karakter og passer til målgruppe og koncept. Vil du købe annonceplads på vores escort guide? Ændringer til dine aktive annoncer, herunder løbetid og priser, er dog ikke omfattet af dette. Vi forsøger at besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Forbeholder sig retten til enhver tid at ændre eller opdatere disse bestemmelser, og du er indforstået med at være omfattet af sådanne ændringer eller opdateringer. sex side thai massage sydjylland

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *