Thomas jensens all besked esbjerg

thomas jensens all besked esbjerg

der blev dannet i sommeren 1965 som en fortsættelse af The Chambers. Jeepers Creepers bestod af: Jan Kjeldsen: sang. " Jamen du milde Moses, i jeres kort stoer dær jo instrumental orkester"! Og hver eneste øre er betalt, så vi behøver ikke at stile efter vanvittigt høje honorarer, fortæller gruppens trommeslager, 18-årige Max Kristiansen, som i det daglige er kontorelev og den eneste af gruppens tre medlemmer, der er forlovet. Deltog i Sjællands-mesterskabet i Popmusik 1966 i Ringsted.

Thomas jensens all besked esbjerg - Nyhedsbrev før

Det er kun 1 måned siden, deres sanger Bo Frimodt forlod gruppen for at gifte sig. Gruppen opløstes i 1968. Var en af de første danske, politiske rockgrupper. Ponies Fra Nykøbing Mors 1967-.(omtalt i Børge.16 1967, Thisted Amts Avis ). (Supplerende oplysning fra Denis Fridahl).

Thomas jensens all besked esbjerg - DK-rock: Diverse grupper

Blev udtaget til finalerne på "Ambu-beat" i Hobro, hvor de var blandt de 4 bedste grupper. Birger Møller (dm Poul Kragh Jensen (rytme-g Jan Nilsson (el-b erstattet af Gunnar Hauerslev Herluf Rasmussen (lead-g). Paving Stones Fra Bornholm 1964-66. 1,2,8 1966, Børge. Havde stor succes som falset-gruppe, men skiftede repertoire til Cream-inspireret. Jobs i Jomfruburet på Strøget, Karrusellen på Axel Torv, Revolution på Åboulevarden, Krudthuset i Tivoli, Valhalla og Place Pigalle på Barken, Fjordvilla, Liseleje Strandhotel for at nævne de mest kendte steder. Steen Døssing (el-b Palle Andersen (rytme-g dræbt i en arbejdsulykke i 1968).

Jensen Safaris Home: Thomas jensens all besked esbjerg

Outbreakers Fra Randers (omtalt i Børge. Johnny og Allan Wind, der senere (i 1965) dannede Bodies. Masters Fra Frederiksberg (omtalt i Børge. Man ændrede repertoire fra almindelig hitlistepop til soul, og Jokes' rytmeguitarist solgte guitaren og købte et orgel og så øvede man i 20 dage. "Lille Bo der led af søvngængeri, boede. Real (der nu var blevet til. Var ekstra nervøse før de gik på scenen, da det var første gang i et halvt år de spillede offentligt. 3 i Østjyske mesterskaber i popmusik 1966.

Thomas jensens all besked esbjerg - Nyheder fra 2000

Siden gik de i gang med en læreruddannelse og har nu (2005) i mange år virket som lærere -. Spillede.3.1965 i Vejle Mælkepop. Som "opvarmningsgruppe" spillede de flere gange i "Skal" og "Top Dancing popklubben i Godthaab, sabai dee thai massage sex massage herning for kendte navne som Peter Belli Four Roses, The Teenmakers og andre kendte grupper. Leo Andreasen (lead-g Lindy Jensen (dm Hans Christian Jensen (el-b) og Carsten Libak Hansen (rytme-g). Født Herálvur Andreasen september 1943. " Jo " svarede vi, " Vi er et pigtrådsorkester"! Han rejste med konen til Langeland - og det var for langt væk at have ham! Rene Mollerup og John Pickardt dannede sammen med Rene Johansen og Jens Christensen (ex-Whoops) Lucifer Sam samt med navneskift til Platform. Fra København/Virum (omtalt i Børge. Peanuts Fra Thy 1965-82. Jacobsen og Jens Chr. thomas jensens all besked esbjerg

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *